Volvo EX30 Pressbild

Volvo EX30

Prenumerera på Volvo EX30 med allting inkluderat i priset på 6 890 kr. Den lilla SUVen erbjuder stort utrymme, och tack vare kort uppsägningstid kan du inom tre månader köra en ny bil eller vara helt bilfri. Läs vidare om abonnemanget nedan.

EX30 är Volvos minsta SUV som trots det levererar stor elektrisk prestanda, hög komfort och många av de allra senaste finesserna. Nu har du möjlighet att abonnera på EX30 som ett alternativ till att köpa eller leasa bilen. Det innebär att du slipper billån, kontantinsats och långa leasingavtal, och i stället kan avsluta din prenumeration inom tre månader om du önskar det.

Abonnemangstjänsten Care by Volvo låter dig välja mellan Volvos senaste bilmodeller i form av en prenumeration. Du får alltså hem en helt fabriksny bil som du själv har möjlighet att anpassa helt utifrån dina egna önskemål.

Olika varianter av Volvo EX30 du kan prenumerera på

Trots att EX30 är den minsta elbilen från Volvo så är det svårt att inte bli imponerad av denna kompakta SUV som erbjuder hög kapacitet trots det lilla formatet.

Anpassa bilen med egna val

Med Care by Volvo har du möjlighet att välja precis hur din nya EX30 ska se ut och fungera. Det finns tre olika utrustningsnivåer och två motorer att välja mellan. Sedan är det bara att bestämma dig för vilken design du föredrar, och lägga till eventuell extra utrustning, för att se abonnemangspriset.

De tre utrustningsnivåerna inkluderar bland annat:

  • Ultra – Panoramatak, Park Pilot Assist och 360°-kamera med 3D-vy
  • Plus – Premium Sound från Harman Kardon, stämningsteman, interiörbelysning
  • Core – Safe Space Technology, Adaptive Cruise Control, Google-tjänster

Väljer du någon av de högre utrustningsnivåerna ingår självklart också allt från nivån under, och utöver funktionerna ovan inkluderas en mängd andra finesser som du kan läsa mer om när du konfigurerar din EX30 hos Care by Volvo.

När det sedan är dags att välja motor har du två alternativ:

  • Single Motor Extended Range
  • Twin Motor Performance

Sist men inte minst väljer du den design du föredrar, och har då möjlighet att kombinera fem färger med tre olika inredningar. Den sobert grå lacken Vapour Grey är standard i kombination med en mörkt blå inredning vid namn Indigo. Mot en extra kostnad kan du justera valet och få en gul, ljusblå eller kanske helt vit EX30 med blå eller grå inredning, helt utifrån dina preferenser. Det går även att välja mellan två olika fälgar och lägga till tonade bakrutor.

Beställning av EX30 från Care by Volvo

Du kan beställa en EX30 via Care by Volvo redan idag, men eftersom bilen är fabriksny och tillverkas utifrån dina önskemål så är väntetiden för tillfället 6-8 månader. Vill du påbörja ditt abonnemang direkt får du köra en annan bil så länge, som sedan byts ut mot den EX30 du har beställt så fort den är tillverkad.

Månadskostnaden för din EX30 varierar beroende på de val du har gjort i beställningsprocessen. Fördelen med att få en fast månadskostnad är att du vet precis vad du behöver betala för bilen per månad, och därmed slipper tänka på eventuella oväntade utgifter.

Det innebär att du får köra en bil som ser ut och fungerar precis som du vill ha den, och slipper kostnader för både underhåll och service. Samtidigt slipper du ta ett billån och betala kontantinsats, vilket i längden innebär att det inte alls behöver bli särskilt mycket dyrare att prenumerera på en EX30 än att köpa bilen själv.

Det aktuella priset för att abonnera på en Volvo EX30 via Care by Volvo är 6 890 kr per månad.

Vad ingår om jag abonnerar på Volvo EX30?

En av de största fördelarna med att abonnera på en bil genom Care by Volvo är att nästan allt ingår. Du gör din beställning smidigt online, och sedan är det bara att vänta tills bilen är tillverkad och kan hämtas ut hos din närmsta Volvohandlare.

Genom att ladda ned en app kan du kontakta kundtjänst och få hjälp om du har några frågor eller funderingar. Du får även tillgång till vägassistans dygnet runt samt schemalagt underhåll och service. Bilen hämtas upp hemma hos dig, och körs sedan tillbaka så fort servicen är färdig. På samma sätt sker även besiktning samt byte av sommar- och vinterdäck.

Alla förare och passagerare är dessutom helförsäkrade så länge abonnemanget är aktivt, och försäkringen har ingen åldersgräns.

Det enda som inte ingår i ditt abonnemang är förbrukningsavgifter såsom olja och bränsle, fordonsskatt, avgifter för vägtullar, parkerings- och fortkörningsböter samt parkeringsavgifter.

Du kan läsa mer om alla villkor på Care by Volvos hemsida.

Vad är Care by Volvo?

Prenumerationstjänsten Care by Volvo är revolutionerande när det gäller att erbjuda ett flexibelt, prisvärt och enkelt sätt att ha tillgång till en helt ny bil utan långa bindningstider. Du avslutar enkelt abonnemanget när du vill, och kan efter tre månader byta bil eller helt enkelt välja att vara utan både bil och månadskostnad.

När du gör ditt val har du tillgång till ett stort antal av de senaste bilmodellerna från Volvo, och eftersom du kan anpassa dem helt efter dina egna önskemål ligger skillnaden från att köpa bilen själv enbart i kostnaden och den ekonomiska flexibiliteten. Du får precis den bil du önskar, till skillnad från om du hade valt att hyra en bil, och du slipper binda upp dig på flera år med ett leasingavtal.

Att abonnera på en bil enligt Care by Volvos koncept ligger helt i tiden, precis som många andra abonnemangstjänster som underlättar vardagen. Du slipper tänka på det praktiska och kan njuta av att köra en av Volvos allra senaste SUVar.

Sammanfattning

När du prenumererar på Volvo EX30 via Care by Volvo väljer du helt själv hur bilen ska se ut och vilka funktioner den ska ha. Prenumerationen kan sägas upp inom tre månader, och du betalar en fast månadskostnad som inkluderar i stort sett allt du kan tänkas behöva, inklusive försäkring och vägassistans dygnet runt. Idag är abonnemangstjänster populärare än någonsin tidigare, och nu kan du också upptäcka hur smidigt det är att abonnera på en av marknadens bästa elbilar.


Volvo EX30

  • Bindningstid Ingen bindningstid
  • Uppsägningstid 3 månader

Vad ingår?

Care by Volvo [EX30]

Bilmodeller Flera
Bindningstid Ingen
Uppsägningstid 3 månader
Helförsäkring
Service och underhåll
Däck för alla årstider
Vägassistanstjänst
Ersättningsbil
Besiktning
Garanti
Övrigt EX30 Pure Electric har fler finansieringsalternativ
36 månader eller billån/kontant
Till Care by Volvo