imove

Läs mer om prenumeration på elbil från imove.

Elbilsprenumerationer gör ditt liv enklare

Det är inte alla som vill eller har råd att äga en bil. Därför finns iMove, de ger dig möjligheten till att prenumerera på en elbil. Det låter kanske konstigt, och det är inte något som vi är vana med i Sverige. Det vanligaste är att du antingen äger din egen bil eller att du leasar en bil från ett företag. Allt detta fungerar såklart bra, men här finns det pengar att spara. Du väljer själv om du vill ha en bilprenumeration för en månad eller för en längre period.

Fördelar med att inte äga eller leasa en bil

Det finns många fördelar med att prenumerera på en bil. Du behöver inte binda upp dig i flera år framöver, som du normalt måste göra med en leasingbil. Du behöver heller inte tänka på den värdeminskning som du får när du eventuellt köper en ny. Har du ägt en bil tidigare, så vet du att det kostar en hel del att äga sin egen bil, så som bilförsäkring, köpa nya däck, bilservice osv. Allt detta slipper du, om du prenumererar på en elbil från iMove.

imove Volkswagen e-up

Priser och olika bilmodeller

Hos iMove finner du olika bilmodeller och prisklasser. Du finner garanterat en som passar dig och ditt behov. Några av bilmodellerna är tillgängliga redan nu, och andra blir tillgänglig för dig i när framtid. Här finner du de olika biltyperna och priserna med allt inkluderat.

  • Skoda CITIGOe iV har en räckvidd på upptill 265 kilometer och är Škodas första helt elektriska bil. Den har en snabbladdare som ger dig 80 % laddning på bara en timme. Bilarna är tillverkade i 2020 och är tillgängliga redan nu. Månadskostnaden är på 5 490 kronor.
  • Volkswagen e-Up! är en smidig citybil med bra komfort och utrymme. Den har en räckvidd på upptill 260 kilometer. Bilarna är tillverkade i 2020 och är tillgängliga från den 9 maj 2021. Månadskostnaden är på 5 490 kronor.
  • BMW i3 120Ah är en stilren bil med tuff design och har en räckvidd på hela 330 kilometer. Bilarna är tillverkade i 2021 och är tillgängliga redan nu. Månadskostnaden är på 5 990 kronor.
  • Volkswagen ID.3, en bil med topprestanda och banbrytande design. Med ett attraktivt pris och en generös räckvidd på upptill 423 kilometer kanske detta kan vara något för dig. Bilarna är tillverkade i 2021 och är tillgängliga redan nu. Månadskostnaden är på 8 490 kronor.
  • Volkswagen ID.4 är den första 100 % eldrivna SUV som tillverkas av Volkswagen. Bilen har ett bagageutrymme på över 500 liter och den har också en utfällbar dragkrok, samt en hel del annan extrautrustning som ger en känsla av lyx. Den har en räckvidd på upptill 518 kilometer. Bilarna är tillverkade i 2021 och är tillgängliga från den 2 maj 2021. Månadskostnaden är på 9 990 kronor.
  • Tesla Model 3, ett fartmonster med en acceleration på 0-100 km/tim på bara 5,6 sekunder och har en maxhastighet på 225 km/tim. Den populära Teslan har en räckvidd på upptill 448 kilometer. Bilarna är tillverkade i 2021 och är tillgängliga från den 1 augusti 2021. Månadskostnaden är på 11 990 kronor.
  • Polestar 2, här får du en bil med hög prestanda, goda köregenskaper och som ger en känsla av lyx. Bilen gör 0-100 kr/tim på endast 4,7 sekunder. Den har en räckvidd på upptill 470 kilometer. Bilarna är tillverkade i 2021 och är tillgängliga från den 23 juni 2021. Månadskostnaden är på 11 990 kronor.

Du disponerar bilen som om det var din egen under hela perioden du har din prenumeration.


Vem äger bilen?

Det är iMove eller någon av samarbetspartnerna som äger bilen. Men du disponerar den som om det var din egen under perioden du har din prenumeration. Det är inte någon bindningstid, något som gör att du när som helst kan säga upp din prenumeration utan att det kostar dig något. Detta ger dig med andra ord full flexibilitet, något som du inte har om du äger eller leasar en bil.

Fördelar med imove

Med en prenumeration hos iMove kan du känna dig trygg på att du får bra villkor, tillgång till en bra bilpark och god service. Andra fördelar som är inkluderade och värt att nämna är: att du när som helst kan byta bil, det är obegränsad körsträcka, försäkring, ingen bindningstid, service och underhåll, däck/däckhotell/däckbyte och bilen kan levereras till ditt jobb eller hem till dig. Som om detta inte var nog får du också tillgång till Fjällenbilen. Det är en bil som passar för de längre resorna där elbilen inte räcker till. Den är något större än elbilen, ofta med fyrhjulsdrift, något som passar perfekt till fjällresan eller när du ska åka till sommarstugan. Som iMove-prenumerant har du 10 dagar med Fjällenbilen inkluderat i priset per år. Det betyder att du har tillgång till både din elbil och en lite större bil, något som gör att detta konceptet passar för alla.

Servicenivån är hög, iMove har en snittid på 60 sekunder innan du får svar på en fråga du sänder in via chatten. De har också något något som heter Urban Ninjas, personal med bra kunskap, som står klar för att hjälpa dig om det uppstår ett problem med din elbil.

imove miljöbild

Om imove

Företaget startades i Norge i mitten av 2018 med målet att öka tillgängligheten av elbilar och att tänka miljövänligt. I dag finner du iMove också i Sverige, närmare bestämt i Stockholm och Uppsala. Men, med en ökande förfrågan på bilprenumerationer, har de planer om att växa och starta upp sin verksamhet också i andra städer. iMove kan stoltsera med att de har Skandinaviens mest nöjda bilprenumeranter, med 4,5 av 5 möjliga stjärnor. Det blir inte mycket bättre än det


imove

  • Bindningstid Ingen bindningstid
  • Uppsägningstid 30 dagar

Vad ingår?

imove

Bilmodeller Många olika
Bindningstid Ingen
Uppsägningstid 30 dagar
Körsträcka Obegränsad
Helförsäkring
Service och underhåll
Däck för alla årstider
Vägassistanstjänst
Garanti Ja
Välj bil