Volvo EX90 Pressbild

Volvo EX90

Nu kan du prenumerera på Volvo EX90 till en fast månadskostnad om kr där i stort sett allt ingår. Den helt elektriska och sjusitsiga SUVen erbjuder den högsta standardsäkerheten hittills från Volvo, och du har möjlighet att anpassa den med ett stort antal tillval. Läs mer om abonnemanget och hur det fungerar nedan.

EX90 är en mångsidig och kraftfull bil för hela familjen som även innehåller den allra senaste tekniken för maximal säkerhet och hållbarhet. Tack vare abonnemangstjänsten Care by Volvo kan du nu få hem en fabriksny EX90 i stället för att teckna ett leasingkontrakt eller ta ett billån. En av fördelarna är att det går att avsluta abonnemanget på kort tid, och att du alltid vet vad du betalar för bilen inklusive all nödvändig service per månad. Dessutom kan du anpassa bilen helt utifrån dina egna preferenser.

Olika varianter av Volvo EX90 du kan prenumerera på

Volvo EX90 är en mycket komplett bil, och när du väljer att abonnera på den med Care by Volvo får du automatiskt den högsta utrustningsnivån Ultra. Det innebär att bilen bland annat är utrustad med ett Bose Premium Sound-system, pixellampor med hög upplösning, säker zon med lidar, panoramatak, 360-graderskamera, Adaptive Cruise Control och Google-tjänster. Utöver detta ingår också mängder av andra finesser och funktioner som du kan läsa mer om genom att klicka dig in hos Care by Volvo.

Anpassa bilen så att den passar dig

Du har också möjlighet att göra ett antal egna val gällande din EX90. För det första kan du välja mellan två olika alternativ för motorn:

  • Twin Motor
  • Twin Motor Performance

Det går även att anpassa både färg, fälgar och inredning så att du får en EX90 som ser ut precis som du vill ha den. Välj mellan åtta olika färger, där alternativet Vapour Grey är standard, och tre olika standardfärger på klädsel. Du kan få bilen i någon av de andra färgerna mot ett lågt tillägg på en hundralapp per månad, eller välja en klädsel i ullblandning för en något högre kostnad. Du väljer även mellan två fälgar i olika storlek, och har möjlighet att lägga till en hel del extra utrustning såsom infällbar dragkrok, insynsskydd, tonade bakrutor, integrerad bälteskudde och Pilot Assist-paket.

Beställning av EX90 från Care by Volvo

Det går att beställa en EX90 från Care by Volvo direkt, men den har just nu en väntetid på 19-20 månader innan leverans. Det beror på att du får en helt fabriksny bil som dessutom anpassas efter dina önskemål. Om du behöver en bil direkt kan du starta ett abonnemang via Care by Volvo idag och få köra en annan bil till ett förmånligt pris medan du väntar på din EX90.

Hur mycket du behöver betala per månad för en EX90 beror på om du har gjort några tillval eller om du nöjer dig med standardutrustningen och den klädsel och färg som ingår. Oavsett vilket så är månadskostnaden alltid samma varje månad så länge du fortsätter ditt abonnemang. Det gör det lättare att planera din ekonomi, och du slipper även kostnader för service och underhåll som annars lätt kan göra hål i plånboken när man minst anar det.

Just nu kan du abonnera på en EX90 för kr per månad.

Vad ingår vid en prenumeration på Volvo EX90?

Det bästa med att teckna ett abonnemang på en Volvo är att allt som du annars behöver betala för som bilägare ingår i månadsavgiften. Tack vare den smidiga appen kan du när som helst få kontakt med kundtjänst, och du kan enkelt beställa vägassistans oavsett tid på dygnet.

Dessutom ingår nödvändig service och underhåll utan att du själv behöver ta dig till verkstaden. Bilen hämtas nämligen upp och levereras sedan hemma hos dig igen när servicen är genomförd. Det ingår också kostnadsfritt byte av däck samt besiktning som sker på samma sätt som all övrig service. Du behöver inte heller tänka på försäkring, eftersom både du som förare och alla passagerare är helförsäkrade utan åldersgräns.

I abonnemanget ingår däremot inte parkeringsavgifter, eventuella böter, avgifter för vägtullar, fordonsskatt samt förbrukningsavgifter som bränsle och olja.

Vill du ha mer detaljerad information om vad som ingår vid ett abonnemang kan du besöka Care by Volvos hemsida.

Sammanfattning om bilprenumeration av Volvo EX90

Att abonnera på Volvo EX90 är en utmärkt möjlighet för dig som inte själv vill äga din bil att kunna köra en av Volvos allra senaste och bästa elbilar till en rimlig månadskostnad. Det går att säga upp din prenumeration inom tre månader, och i stort sett allt ingår i priset. Du får inte bara service och vägassistans dygnet runt, utan också en försäkring för alla förare och möjligheten att anpassa bilen efter dina preferenser.

Abonnemangstjänsten Care by Volvo har tagits emot mycket väl på den svenska marknaden, inte minst för att den underlättar i vardagen samtidigt som månadskostnaden inte behöver bli särskilt mycket högre än om du väljer att köpa bilen själv med allt vad det innebär i form av lån och kontantinsats.


Volvo EX90

  • Bindningstid Ingen bindningstid
  • Uppsägningstid 3 månader

Vad ingår?

Care by Volvo [EX90]

Bilmodeller Flera
Bindningstid Ingen
Uppsägningstid 3 månader
Helförsäkring
Service och underhåll
Däck för alla årstider
Vägassistanstjänst
Ersättningsbil
Besiktning
Garanti
Övrigt EX90 Pure Electric har fler finansieringsalternativ
36 månader eller billån/kontant
Till Care by Volvo