Volvo V60 Pressbild

Volvo V60

En smidig bilprenumeration av Volvo V60 från 9 490 kr i månaden med kort uppsägningstid. En mångsidig kombi för det dynamiska familjelivet. Välj mellan flera modeller. Se nedan vad som ingår!

Volvo V60 är utrustad med all den komfort och säkerhet som utmärker Volvos kombibilar, och passar dig som lever ett aktivt liv. När du abonnerar en V60 genom Care by Volvo väljer du mellan V60 bensinbil och V60 Recharge elhybrid. Den här kombins säkerhetsstruktur och assistanssystem gör att du kan känna dig trygg vid till exempel körning på landsväg.

När du närmar dig en kurva och kör med farthållare sänks hastigheten automatiskt för att du ska passera den på ett smidigt och säkert sätt. Med hjälp av bilens Lane Keeping Aid och Oncoming Lane Mitigation-system varnar och åtgärdar V60 även din riktning när du håller på att köra över i motsatt körfält utan att ha blinkat, eller när ett mötande fordon närmar sig.

Volvo V60 är designad med ett generöst lastutrymme som underlättar vid transporter, och som dessutom innehåller flera smarta funktioner. Det medföljande avdelningsnätet kan enkelt monteras mellan bagageutrymmet och baksätet för att hindra löst bagage från att träffa passagerare vid häftiga inbromsningar. Du håller dessutom enkelt bärkassar och annat bagage på plats med hjälp av uppfällbara lastöglor och specerihållare.

När du vill dölja ditt bagage drar du enkelt ut insynsskyddet över lastutrymmet. Vid de tillfällen du kör med släp hjälper en inzoomad vy på bilens backkamera dig att backa och parkera med utökad precision.

V60 bensinbil i två varianter

Volvo V60 bensinbil finns i två utföranden, Momentum och Cross Country.

  • Momentum utmärks av sin välutrustade interiör och säten klädda i hållbar och robust premiumtextil.
  • Cross Country, som har hög markfrigång och fyrhjulsdrift, tar dig med på obegränsade äventyr. Bilen har en rejäl exteriör design, men kompromissar inte vad gäller elegans. Frontgrillen, som består av ett svart galler sprinklat med kromdetaljer och omges av en glänsande kromram ger Cross Country en innovativ karaktär och skiljer den från andra modeller. Solljuset reflekteras snyggt i lättmetallen på Diamond Cut-däckens fälgar, samt i takskenornas ljusa aluminiumfärg.

Både Momentum och Cross Country är så kallade mildhybrider. Det betyder att förbränningsmotorn i dessa bilar har kombinerats med en mindre elmotor, vilket minskar fordonens förbrukning av bränsle. Elmaskinen, som kopplar samman förbränningsmotorn med ett litiumjonbatteri kan fungera både som motor och som generator. Med andra ord har den möjlighet att ge extra kraft vid start och acceleration, samt att lagra elektrisk effekt som uppkommer vid bibehållen fart och inbromsningar.

Det här gör mildhybrider mer kraftfulla och tystgående än andra bensinbilar, och genom att energi återinförs i batteriet vid inbromsningar minskar bränsleförbrukningen med upp till 15 procent vid reell körning. Den återanvända elektriciteten tas tillvara och används bland annat till bilens lampor, fläktar och pumpar.

V60 Recharge laddhybrid står för ansvarsfull körning

När du abonnerar en V60 Recharge får du alla praktiska fördelar som medföljer en kombi, i ett elegant utförande, och en bil som är mer skonsam mot miljön. Kärnan till den här bilens kraft är en förbränningsmotor i kombination med en elmotor, och du väljer själv kontinuerligt vilken typ av bränsle bilen ska köras med.

Genom att ladda din V60 Recharge hemma eller vid en offentlig laddningsstation kan du genomföra din vardagskörning helt på el, utan att släppa ut någon koldioxid eller kväveoxid. Vid längre körningar växlar du enkelt över till förbränningsmotorn när det behövs. Räckvidden för körning på el är 53 km. När förbränningsmotorn används släpper den ut 43 g CO2/km och förbrukar 1.9 l/100 km. För att abonnera en V60 Recharge elhybrid via Care by Volvo klickar du dig vidare på någon av länkarna på denna sidan.

V60 Recharge är utformad i R-Design-stil. Det innebär att bilens exteriör är elegant designad med blanka, svarta detaljer och att modellen har en genomgående sportig känsla. Pedalerna är gjorda i borstad aluminium och har gummiränder som håller fötterna bekvämt på plats. Växelspaken har ett exklusivt utförande i svart läder och vita sömmar som ger körningen en lyxig känsla.

När du väljer att prenumerera på V60 Recharge har du dessutom större möjlighet att utforma bilens utseende och funktioner efter din egen smak. Bilens säten finns till exempel tillgänliga i en stilren kombination av svart nappaläder/leatherette/textil, alternativt i en unik grå sammansättning av nappaläder/grafittextil/vinyl. Du kan också välja att utrusta din V60 elhybrid med ett panoramatak, som släpper in mer ljus, vars framdel öppnas med ett enkelt knapptryck, och som täcks av ett solskydd när utetemperaturen överstiger 25 grader. Om du önskar en tonad bakruta går det också bra att lägga till.


Volvo V60

  • Bindningstid Ingen bindningstid
  • Uppsägningstid 3 månader

Vad ingår?

Care by Volvo V60

Bilmodeller Flera
Bindningstid Ingen
Uppsägningstid 3 månader
Helförsäkring
Service och underhåll
Däck för alla årstider
Vägassistanstjänst
Ersättningsbil
Besiktning
Garanti
Till Care by Volvo