Volvo XC40 Pressbild

Volvo XC40

Smidig bilprenumeration av Volvo XC40 från 6 790 kr i månaden med kort uppsägningstid. En kompakt och inspirerande SUV. Välj mellan olika modeller. Se nedan vad som ingår!

XC40 erbjuder alla de fördelar som kommer med Volvos SUV-bilar, i ett kompakt format. Bilens interiör bildar ett andra vardagsrum, med oslagbart bekväma säten tillverkade i naturliga material. Det smarta infotainmentsystemet håller passagerare underhållna och uppdaterar dig som förare med aktuell trafikinformation. Det unika säkerhetssystemet hjälper dig att hålla koll på andra fordon, trafikanter och djur för att undvika olyckor.

Du har dessutom möjligheten att anpassa bilens invändiga och utvändiga utseende till en stil som passar dig. Välj den utrustningsnivå som du vill ha genom att konfigurera bilen på Care by Volvos hemsida.

XC40 Recharge laddhybrid för ökad hållbarhet

Med den här SUV-bilen gör du din körning mer miljövänlig, inom stadsgränserna och utanför. Motorkombinationen i XC40 Recharge laddhybrid låter dig välja mellan att köra helt på el, med kombinerad kraft, eller på maximal prestanda. Kortare resor i vardagen kan du genomföra med hjälp av den el bilen laddats med, och till längre körningar tar du enkelt stöd av bensinmotorn.

Recharge laddhybrid finns i varianterna Inscription och R-Design. Inscription har en utsläppsgrad på 50 g CO2/km och en bensinförbrukning på 2.2 l/100 km vid kombinerad körning. Räckvidden för eldriven körning är 44 km. R-Design körs lika långt på el, men har något lägre utsläppsgrad och bensinförbrukning, 49 g/km och 2.1 l/100 km. På XC40 laddhybrid har du förutom färgval och dylikt möjlighet att lägga till ett panoramatak och/eller tonad bakruta.

XC40 Recharge elbil fri från utsläpp

Välkommen till Volvos första SUV som körs helt på el och som du kan abonnera via Care by Volvo. Den här bilens dubbla elektriska motorer får all sin kraft från batteriet som du enkelt laddar hemma, eller vid en laddstolpe på offentlig plats. Upplev körning fri från utsläpp av koldioxid och kväveoxid, fri från buller oavsett hastighet. Batteriet har en effekt på 300 kW, och med standardvarianten kan du köra 416 km innan bilen behöver laddas igen, medan den uppgraderade modellen har en något kortare räckvidd på 414 km.

Genom bromskraftåterföring tas bromsenergin tillvara och förs tillbaka till batteriet för att spara på elförbrukningen. XC40 elbil går att abonnera i olika varianter via Care by Volvo. På basnivån betalar du 6 790 kr/mån, och på de uppgraderade nivåerna tillkommer ytterligare kostnad.

Standard vs. premium

I standardvarianten av XC40 elbil ingår bland annat integrerade appar och tjänster från Google, som via röstkommandon ger dig tillgång till Google Assistenten, Google Kartor, samt möjligheten att ladda ner appar via Google Play. Via infotainmentsystemet ringer du dessutom enkelt upp vänner, SMSar, eller ställer in påminnelser till dig själv.

På basnivån ingår även en elmanövrerad baklucka som du smidigt öppnar och stänger med fjärrkontroll. Du behöver ingen nyckel när du ska låsa eller låsa upp, så länge du har fjärrnyckeln med dig låses bilen upp automatiskt när du drar i dörrhandtaget, och låses genom att du trycker på en knapp vid valfritt dörrhandtag. När du har händerna fulla och vill öppna bakluckan sticker du enkelt in foten under den bakre stötfångaren så öppnas luckan automatiskt.

Premiumvarianten av XC40 elbil ger dig utöver allt detta en praktisk 360-graderskamera som gör att du kan se bilen från en rad olika vinklar vid parkering, ett högtalarsystem av högsta kvalitet och ett elstyrt panoramatak för extra ljus och en luftig känsla.

Anpassad efter dig

När du bestämt dig för att abonnera en XC40 Recharge elbil är det dags att bygga bilens utseende till en stil som passar dig. Välj mellan två aerodynamiskt utformade däckvarianter, sportiga 19-tumsdäck med fälgar bestående av fem ekrar, eller de eleganta 20-tumsdäcken med fälgar i lättmetall bestående av fem dubbelekrar. För dig som önskar 20-tumsdäcken tillkommer en extra kostnad.

Genom att välja klädsel skapar du den känsla du vill ha på bilens insida. Till XC40 elbil väljer du fritt mellan lyxig textil, läderklädsel, eller kombinationen av nubucktextil och nappaläder, utan att betala något extra. Skulle du ha behov av tonad bakruta går detta även att lägga till utan ytterligare kostnad.


Volvo XC40

  • Bindningstid Ingen bindningstid
  • Uppsägningstid 3 månader

Vad ingår?

Care by Volvo [XC40]

Bilmodeller Flera
Bindningstid Ingen
Uppsägningstid 3 månader
Helförsäkring
Service och underhåll
Däck för alla årstider
Vägassistanstjänst
Ersättningsbil
Besiktning
Garanti
Övrigt XC40 Pure Electric har fler finansieringsalternativ
36 månader eller billån/kontant
Till Care by Volvo