Volvo XC40

Smidig bilprenumeration av Volvo XC40 från 4 190 kr i månaden med kort uppsägningstid. En kompakt och inspirerande SUV. Välj mellan 3 modeller. Se nedan vad som ingår!

XC40 erbjuder alla de fördelar som kommer med Volvos SUV-bilar, i ett kompakt format. Bilens interiör bildar ett andra vardagsrum, med oslagbart bekväma säten tillverkade i naturliga material. Det smarta infotainmentsystemet håller passagerare underhållna och uppdaterar dig som förare med aktuell trafikinformation. Det unika säkerhetssystemet hjälper dig att hålla koll på andra fordon, trafikanter och djur för att undvika olyckor.

Du har dessutom möjligheten att anpassa bilens invändiga och utvändiga utseende till en stil som passar dig. Välj mellan XC40 bensinbil, XC40 Recharge laddhybrid och XC40 Recharge elbil.

Volvo XC40 Bensin

XC40 Bensin

 • Välj mellan 3 utrustningsnivåer
 • Kan fås med R-Design
 • Mycket basutrustning
Från 4 190 kr/mån
Volvo XC40 Laddhybrid

XC40 Laddhybrid

 • Förbrukning på låga 2.2 l/100 km
 • Kortare resor helt på el
 • Flera utrustningsval
Från 5 190 kr/mån
Volvo XC40 Recharge Elbil

XC40 Elbil

 • Räckvidd på 416 km
 • Finns även som premiumvariant
 • Integrerade appar från Google
Från 5 690 kr/mån

XC40 Bensinbil i tre varianter

För dig som önskar abonnera en XC40 bensinbil finns tre utföranden att välja mellan.

 • Momentum, som du prenumererar på för 4 190 kr/mån, är designad med en kontrasterande exteriör och en textilinterör av högkvalitativa material.
 • Nästa variant, Inscription, passar dig som älskar finess och en lyxig designkänsla. Den här modellen är utrustad med kromade exteriördetaljer, exklusiva hjul och eleganta lädersäten. Här räknas detaljerna, och därför har Inscription dessutom en växelspak i kristall från Orrefors och snygga instegslister i aluminium, som bidrar till bilens smakfulla, skandinaviska aura. Att abonnera Inscription via Care by Volvo kostar 4 590 kr/mån.
 • Den tredje varianten av XC40 bensinbil är R-Design, och kostar 4 790 kr/mån att abonnera. R-Design är en nedtonad, stilsäker modell som utformats med svarta detaljer, exklusiva däck och tonad bakruta. Den här bilen är utrustad med flera detaljer som ger den en aktiv, sportig känsla. Sätena, som är klädda i en kombination av nubuck-textil och nappaläder, har ett skönt grepp och en naturlig ventilation. Pedalernas utformning i borstad aluminium och gummi ger skönt stöd åt fötterna och hjälper till att hålla dem på plats. R-Design är till för dig som prioriterar en bekväm körupplevelse och ett snyggt utförande.

XC40 Recharge laddhybrid för ökad hållbarhet

Med den här SUV-bilen gör du din körning mer miljövänlig, inom stadsgränserna och utanför. Motorkombinationen i XC40 Recharge laddhybrid låter dig välja mellan att köra helt på el, med kombinerad kraft, eller på maximal prestanda. Kortare resor i vardagen kan du genomföra med hjälp av den el bilen laddats med, och till längre körningar tar du enkelt stöd av bensinmotorn.

Recharge laddhybrid finns i varianterna Inscription och R-Design, och kostar 5 190 kr/mån att abonnera via Care by Volvo. Inscription har en utsläppsgrad på 50 g CO2/km och en bensinförbrukning på 2.2 l/100 km vid kombinerad körning. Räckvidden för eldriven körning är 44 km. R-Design körs lika långt på el, men har något lägre utsläppsgrad och bensinförbrukning, 49 g/km och 2.1 l/100 km. När du prenumererar på XC40 laddhybrid har du förutom färgval och dylikt möjlighet att lägga till ett panoramatak och/eller tonad bakruta.

XC40 Recharge elbil fri från utsläpp

Välkommen till Volvos första SUV som körs helt på el. Den här bilens dubbla elektriska motorer får all sin kraft från batteriet som du enkelt laddar hemma, eller vid en laddstolpe på offentlig plats. Upplev körning fri från utsläpp av koldioxid och kväveoxid, fri från buller oavsett hastighet. Batteriet har en effekt på 300 kW, och med standardvarianten kan du köra 416 km innan bilen behöver laddas igen, medan den uppgraderade modellen har en något kortare räckvidd på 414 km.

Genom bromskraftåterföring tas bromsenergin tillvara och förs tillbaka till batteriet för att spara på elförbrukningen. XC40 elbil går att abonnera i två olika varianter via Care by Volvo. På basnivån betalar du 5 690 kr/mån, och på den uppgraderade nivån tillkommer 300 kr/mån till kostnaden.

Standard vs. premium

I standardvarianten av XC40 elbil ingår bland annat integrerade appar och tjänster från Google, som via röstkommandon ger dig tillgång till Google Assistenten, Google Kartor, samt möjligheten att ladda ner appar via Google Play. Via infotainmentsystemet ringer du dessutom enkelt upp vänner, SMSar, eller ställer in påminnelser till dig själv.

På basnivån ingår även en elmanövrerad baklucka som du smidigt öppnar och stänger med fjärrkontroll. Du behöver ingen nyckel när du ska låsa eller låsa upp, så länge du har fjärrnyckeln med dig låses bilen upp automatiskt när du drar i dörrhandtaget, och låses genom att du trycker på en knapp vid valfritt dörrhandtag. När du har händerna fulla och vill öppna bakluckan sticker du enkelt in foten under den bakre stötfångaren så öppnas luckan automatiskt.

Premiumvarianten av XC40 elbil ger dig utöver allt detta en praktisk 360-graderskamera som gör att du kan se bilen från en rad olika vinklar vid parkering, ett högtalarsystem av högsta kvalitet och ett elstyrt panoramatak för extra ljus och en luftig känsla.

Anpassad efter dig

När du bestämt dig för att abonnera en XC40 Recharge elbil är det dags att bygga bilens utseende till en stil som passar dig. Välj mellan två aerodynamiskt utformade däckvarianter, sportiga 19-tumsdäck med fälgar bestående av fem ekrar, eller de eleganta 20-tumsdäcken med fälgar i lättmetall bestående av fem dubbelekrar. För dig som önskar 20-tumsdäcken tillkommer en kostnad på 100 kr/mån.

Genom att välja klädsel skapar du den känsla du vill ha på bilens insida. Till XC40 elbil väljer du fritt mellan lyxig textil, läderklädsel, eller kombinationen av nubucktextil och nappaläder, utan att betala något extra. Skulle du ha behov av tonad bakruta går detta även att lägga till utan ytterligare kostnad.


Volvo XC40

 • Bindningstid Ingen bindningstid
 • Uppsägningstid 3 månader

Vad ingår?

Care by Volvo [XC40]

Bilmodeller Flera
Bindningstid Ingen
Uppsägningstid 3 månader
Helförsäkring
Service och underhåll
Däck för alla årstider
Vägassistanstjänst
Ersättningsbil
Besiktning
Garanti
Övrigt XC40 Pure Electric har fler finansieringsalternativ
36 månader eller billån/kontant
Välj bil