Volvo XC90 Pressbild

Volvo XC90

Bilprenumeration av Volvo XC90 från 12 490 kronor per månad, där allting ingår. Kort uppsägningstid. Den ultimata SUV:en från Volvo. Läs mer om vad bilabonnemanget innebär nedan.

För dig som drömmer om att köra den lyxiga XC90 från Volvo med all den komfort det innebär, finns nu möjligheten att göra det med ett bilabonnemang. Med ett sådant avtal behövs ingen kontantinsats och när du inte behöver bilen längre, kan du avsluta prenumerationen. Inga långa leasingavtal att sitta fast i, med andra ord!

Du behöver alltså inte ta ett billån för att köpa bilen eller binda upp dig på ett avtal. Volvos nya abonnemangstjänst Care by Volvo, erbjuder nämligen sina kunder att prenumerera på sina senaste modeller.

Bilarna är inte begagnade eller har varit i bruk innan. Den Volvo XC90 du beställer kommer att vara alldeles fabriksny. Dessutom får du själv välja detaljer såsom färg inredning och tillbehör, precis som om du skulle köpa den.

Olika varianter av Volvo XC90 du kan prenumerera på

Volvo kallar själva sin bilmodell XC90 för en skandinavisk lyx-SUV. Det är faktiskt något vi kan skriva under på! Här har du en bil av högsta klass, med en mäktig exteriör och en mycket exklusiv inredning. Som dessutom är miljöklassad!

Välj motortyp och stil

När du anslutit dig till Care by Volvo är det dags att i detalj välja bilen. XC90 finns i grunden i två varianter: som plug in-hybrid och med dieselmotor. För plug in-hybriden ligger bränsleförbrukningen på 2.9l/100km, vilket är imponerande lågt för att vara en stor SUV. Bilen alternerar mellan el och bensindrift och sköter funktionen helt automatiskt. Balansen blir då oftast eldrift i stadskörning och när den behöver mer motorkraft på landsväg, går bilen över till bensindrift. Du kan också reglera det här själv, om du vill. Efter att du valt motortyp, är det dags att välja den grundläggande profilen för hela bilen. Här finns två val.

  • Inscription - Den absoluta lyxvarianten. Alternativet står för exklusiv komfort, samt en avancerad och lyxig interiör. Det här är valet för dig som vill ha extra allt!
  • R-design - Här har vi varianten för alla som gillar strömlinjeformade bilmodeller. Det är sportigare design och svarta, blanka detaljer i exteriören som gäller. Interiören är elegant och även chassit utstrålar stil och modernitet. Det här är också prenumerationen som är aningen dyrare inscription.

Skräddarsy din Volvo XC90 hos Care by Volvo

När du gjort de grundläggande valen, är det dags för det roliga finliret! Det går att välja mellan nio olika färgnyanser på lacken. Alternativen sträcker sig mellan svart onyx och pärlvitt. Exteriören kan du styla med ett panoramatak eller tonade bakrutor. För ett par hundralappar extra per månad, finns också infällbar dragkrok att välja på.

Beställning och pris av XC90 från Care by Volvo

Eftersom bilen som beställs blir fabriksny, kommer du att få vänta på den några månader. Väntetiden är just nu cirka 5-7 månader. Det går dock att påbörja prenumerationen med en gång, genom att istället köra med en annan bil under väntetiden.

Så vad kostar då prenumerationen på XC90? Månadskostnaden för en XC90 från Care by Volvo landar på 12 490 kr i månaden. Det är inte så särskilt många tusenlappar mer per månad, än om du hade lånat till bilen och sedan lägger till drift och underhåll på det.

Beroende på vilken motor och stil du valt på bilen, kommer slutsumman att skilja sig med några hundralappar. Det som även avviker från det vanliga bilägandet är inte minst att du slipper göra en detaljerad budget kring bilen, eftersom du vet exakt vad den kommer att kosta varje månad.

Du har också, trots att du inte äger bilen, ett fordon som du använder precis som det vore ditt eget. Med den stora skillnaden att du inte behöver ta ansvar över något som har med bilens underhåll och service att göra.

Vad ingår i en abonnemangstjänst av Volvo XC90?

Det kan lugnt påstås att i stort sett allt ingår i ett abonnemang av en Volvo XC90. Efter att du har beställt den, väntar du in bilen och när den är klar kan du plocka ut den hos din volvohandlare.

Med deras smidiga mobilapplikation har du ständig tillgång till kundtjänst och alla praktiska detaljer kring bilen. Via appen får du även hjälp med akuta situationer och med en knapptryckning har du fått kontakt med en bärgningstjänst.

När det är dags för service får du ett meddelande om tid och datum. Då kommer någon och plockar upp bilen och när servicen är klar, körs den tillbaka till dig. Detsamma gäller skifte av vinter- och sommarhjul samt besiktning.

Vad är Care by Volvo?

Care by Volvo är en pionjärtjänst som går ut på att erbjuda kunderna tillgång bil, lika smidigt och flexibelt som det är att ha Netflix eller Spotify. Så långt detta är möjligt har verkligen Care by Volvo lyckas med den intentionen. Det <är ett mycket lyxigt abonnemang, med stor flexibilitet.

Du tecknar prenumerationen direkt på hemsidan och väntar sedan på att få bilen levererad. Uppsägningstiden är tre månader, om du vill avsluta abonnemanget och inte längre ha någon bil. Du kan också byta bilmodell om du skulle behöva det.

Prenumerera på Volvo XC90 - sammanfattning

Fördelarna med ett abonnemang på en Volvo XC90, är inte minst att du har helt förutsägbara kostnader. Att äga en bil är dyrt och det kommer hela tiden till oförutsedda utgifter, på grund av reparationer eller skador som uppstått i trafiken. För många är det väl värt att betala för en tjänst av den här typen och vi kan bara hålla med.


Volvo XC90

  • Bindningstid Ingen bindningstid
  • Uppsägningstid 3 månader

Vad ingår?

Care by Volvo XC90

Bilmodeller Flera
Bindningstid Ingen
Uppsägningstid 3 månader
Helförsäkring
Service och underhåll
Däck för alla årstider
Vägassistanstjänst
Ersättningsbil
Besiktning
Garanti
Till Care by Volvo