Volvo C40 Recharge Elbil Pressbild

Volvo C40 Recharge Elbil

En smidig bilprenumeration av Volvo C40 från 11 690 kr i månaden med kort uppsägningstid. Volvos första helelektriska Crossover är här!

Nya Volvo C40 - framtidens bil

Den här Crossovern har alla egenskaper hos en personbil men du sitter högre upp med bättre uppsikt utan att bilen för den sakens skull är lika stor som en SUV. Det är helt enkelt ett utmärkt mellansteg för dig som vill uppgradera ditt bilkörande.

Tack vare de smarta funktionerna som är inbyggda passar den inte bara bra i förorten eller på landet utan är precis lika perfekt för dig som bor i stan där det kan vara trångt och svårt att navigera. Dessutom kan du lugnt luta dig tillbaka med vetskapen om att du inte bidrar till dålig stadsluft och buller eftersom bilen drivs till 100 % på el.

Ligg i framkant i utvecklingen med Volvo C40. Det här är bilande när det är som allra bäst!

Volvo C40 i korthet

  • Helt elektrisk: 0 g/km CO₂-utsläpp
  • Kör 420 km på en laddning*
  • Snabbladdning från 10-80 % på bara 33 minuter**
  • Google-integrerad: koppla upp din telefon och ha tillgång till musik, kontakter, Google maps m.m.
  • 360° parkeringskamera och sidoavkänning för tryggare körning
  • Snabb acceleration: 0-100 km/h på bara 4,7 sekunder
* = Uppskattning beräknad utifrån standard för normala körsätt och körförhållanden.
** = Ungefärlig tid vid laddning på 150 kW/h. Kan variera beroende på temperatur, batteriets tillstånd m.m.


Alla egenskaper hos en personbil men du sitter högre upp med bättre uppsikt utan att bilen för den sakens skull är lika stor som en SUV


Smarta funktioner för en tryggare bilfärd: parkeringskamera och automatisk inbromsning

Volvo C40 är utrustad med 360° parkeringskamera och sidoavkänning som hjälper dig att ha mer uppsikt när du fickparkerar men också när du kör. Till exempel varnar bilen ifall du oavsiktligt börjat glida in i en annan fil. Dessutom använder bilen automatisk inbromsning vid lägre hastigheter vilket kan hjälpa dig i de fall bilen noterar att någonting dyker upp hastigt framför bilen som du själv inte har upptäckt.*

* = Notera däremot att det alltid ligger på förarens ansvar att hålla uppsikt och undvika att hamna i situationer där olyckor kan uppstå.

Njut av sömlös körning både i stan och på landet med fyrhjulsdrift och automatväxel

Volvo C40 har fyrhjulsdrift som gör detta till en ypperlig bil att ha på landet likaväl som i stan. Tack vare detta är det lättare för bilen att greppa även på ostadiga underlag och ta sig uppför branta backar. Du kan helt enkelt känna dig tryggare med fyrhjulsdrift.

Tack vare att bilen är automatväxlad slipper du också ett extra moment att hålla koll på under körningen. I stället kan du lägga all fokus på det som pågår på vägen både bakom, framför och åt sidorna. Det kan på så sätt vara säkrare för dig och andra att köra. Dessutom slipper du plötsliga motorstopp och den hackiga körning som kan uppstå när du växlar upp och ned.

Funktionen one-pedal drive gör det ännu enklare att köra! Om du väljer att ha den här inställningen igång medan du kör så bromsar bilen in automatiskt när du släpper gasen vilket gör att du inte behöver använda två pedaler i samma utsträckning som vid vanlig körning. Gör det ännu enklare och upplev en mjukare körning!

Kör mjukt och bekvämt på alla underlag med Volvo C40 Recharge!

Behåll uppkopplingen även i bilen med integrerade Google-tjänster

Tack vare Volvos integrerade digitala program görs livet lite enklare eftersom du får en länk mellan ditt digitala liv och din bil. Med hjälp av Google Assistance får du snabbt tillgång till dina telefonkontakter och din musik.

Med Volvo C40 har du tillgång till Google Maps som hjälper dig att navigera dig fram rätt. Dessutom kan du snabbt och enkelt hitta uppdaterad information om laddstationer på vägen. Detta gör att du lättare kan planera din resa om du ska åka långt. På så sätt slipper du obehagliga överraskningar på vägen.

Kör tryggare tack vare färre distraktioner genom att aktivera röststyrningsfunktionen i bilen. Säg bara "Hej Google!" och du kan köra igång. Gör resan ännu bekvämare och säkrare!

C40-serien: eldriven Volvo i olika modeller

I C40-serien finns även en SUV: XC40 Recharge som går att få i två olika modeller. Antingen som helt eldriven eller som laddhybrid.

Prenumerera på Volvo C40 Recharge: använd Care by Volvo

Prenumerera på Volvo C40 för bara 11 690 kr/mån! Få helförsäkring, service och underhåll, Volvo On Call-appen och mycket mer!

Hur går det till när jag prenumererar?

Care by Volvo gör det enklare för dig att leasa och äga bil. Du slipper höga kontantinsatser och oförutsedda utgifter. Istället betalar du endast en fast månadsavgift som dessutom inkluderar många fler fördelar än vid traditionell leasing som t.ex. heltäckande försäkring, hjulskifte och däckhotell samt vägassistans under hela abonnemangstiden.

Du kan välja mellan två olika abonnemang: ett med 3 månaders uppsägningstid och ett med 36 månaders bindningstid. Båda abonnemangen ger dig samma fördelar men du betalar lite mer för ett abonnemang med 3 månaders uppsägningstid. Du behåller däremot din flexibilitet och har därmed lite större frihet att byta bil och liknande.

När du beställer en bil från Care by Volvo baseras priset inte bara på vilket abonnemang du väljer utan även på den design du väljer och antal km/år du vill ska inkluderas. Du har därför massvis med möjligheter att utforma en bil som passar dina behov!

Upptäck fördelarna med Care by Volvo! Välj abonnemang, designa din bil och vänta tills den är klar för att hämtas upp!

Upptäck Volvos allra första helelektriska Crossover redan idag! Surfa in på Care by Volvo och beställ din nya bil redan idag!

Skräddarsy bilens utseende helt enligt dina egna preferenser

Volvo C40 och XC40 Recharge erbjuder många möjligheter för dig som vill designa din bil enligt dina önskemål. Du kan till exempel välja mellan flera olika färger utvändigt och dessutom välja olika material för bilens interiör. Allt för att du ska få en bil som passar dig bäst!


Volvo C40 Recharge Elbil

  • Bindningstid Ingen bindningstid
  • Uppsägningstid 3 månader

Vad ingår?

Care by Volvo C40 Recharge Elbil

Bilmodeller 1 - Elbil
Bindningstid Ingen
Uppsägningstid 3 månader
Helförsäkring
Service och underhåll
Däck för alla årstider
Vägassistanstjänst
Ersättningsbil
Besiktning
Garanti
Till Care by Volvo